Virtuvėms

Produktai

UV-C lempos

UV-C lempos (ultravioletinės) dezinfekciniai įrenginiai

Ultravioletinės lempos ilgai ir plačiai naudojamos ŠVOK sistemose. C bangos ilgio lempos naudojamos kondensato, vėsinimo, drėkinimo, oro dezinfekcijai kai norima panaikinti virusų, grybelių, palėsiu ar mikroorganizmų dauginimąsi. Tinkamai sudėliota lempų sistema gali sunaikinti iki 99,99 % mikroorganizmų. UVC lempos gali veikti nuo 8000 val. iki 18000 val. pasirinktinai nuo gaminio tipo.

Sužinoti daugiau
Pramoninės sistemos

Ozonavimo sistemos dezinfekcijai ir kvapų šalinimui

Ozonas – tai galingas oksidatorius, kuris lengvai pasigamina iš aplinkos oro ir greitai skyla saveikaudamas su oru. Ozonas dėl savo savybių naudojamas pramonėje, medicinoje, virtuvių ištraukimo sistemose, vandens ir oro valymo srityse. Naudojant išvalytą ozoną, kuriame deguonies koncentracija yra 93 % galima pasiekti ekonomiškų, draugiškų aplinkai ir žmogui rezultatų. Gamintojas prisiima viso gyvenimo atsakomybę už savo gaminius. Ozono technologijos veiksmingos ir visiškam kvapų eliminavimui. Ozono gamybos įrenginiai visada renkami individualiai, pagal užsakovo pageidavimą, tačiau pramoninės ozonavimo sistemos gali būti iki 120 g/h pramoninio ozono gamybos pajėgumo arba daugiau.

Sužinoti daugiau

Susiję įrašai

Įsibėgėjus vasarai ir karštiems jos orams, namuose norisi gaivos …

Siaučiant koronavirusui ir didėjant sergamumui gripu bei ūminėmis viršutinių …

Per pastaruosius dešimtmečius yra sukaupta daugybė įrodymų, jog žmonių …

Klientai taip pat ieško

Difuzoriai pirtims

Difuzoriai pirtims

Mūsų pasirinkimus apima ir stilingi difuzoriai pirtims, kurie sujungia išskirtines technines savybes ir elegantišką skandinavišką dizainą. Produktai gerai atlaiko aukštą temperatūrą ir drėgmę, o po pirties išlieka sausi.

Sužinoti daugiau
Perforuoti difuzoriai

Perforuoti difuzoriai

Išskirtinio dizaino perforuoti difuzoriai montuojami pakabinamose lubose arba gipsinėse sienose. Taip pat gali būti atviras ir modernus montavimas patalpose neuždengiant difuzoriaus. Šie difuzoriai specialiai suprojektuoti toms erdvėms, kur reikalingas didelis oro kiekis tolygiai, sklandžiai ir be skersvėjo. Tokio tipo patalpos paprastai yra biurai, darbo vietos, darželiai, mokyklos, taip pat, pramonės ir tyrimų labaratorijos. Atskiro valymo liuko nereikia.

Sužinoti daugiau
UV-C lempos (trumpos) ortakių dezinfekcijai

UV-C lempos (trumpos) ortakių dezinfekcijai

Vėdinimo sistemos yra palanki terpė mikroorganizmas, grybeliams, pelėsiams augti ir plisti. Oro recirkuliacija, besikeičiančios temperatūros, drėgmė leidžia mikroorganizmams vystytis ir plisti per vėdinimo sistemas. Didelis gaminių pasirinkimas leidžia pritaikyti ortakinės UV-C tipo lempas įvairiems įrenginiams ir pasiekti oro išvalymo efektyvumą iki 99,99 %

Sužinoti daugiau
Baseininio išpildymo vėdinimo įrenginiai

Baseininio išpildymo vėdinimo įrenginiai

Baseinams reikalingo specifinio išpildymo vėdinimo įrenginiai skirti susidoroti temperatūros pokyčiais, drėgme, atviru vandens paviršiumi. Tokioje aplinkoje vanduo intensyviai garuoja, todėl svarbu pašalinti perteklinę drėgmę, nuo kurios genda pastato konstrukcijos.

Sužinoti daugiau
Individualūs sprendimai.
20 metų darbo patirtis.
Patikima produkcija
Plataus profilio projektai.
lt_LT