Aprašymas
Ozonavimo sistemos pagrindinės funkcijos:
• Riebalų skaidymas – į vandens garus ir sausus mineralus. Sumažinamos riebalų sankaupos oro ištraukimo ortakiuose.
• Kvapų mažinimas – ruošiant maistą susidaro dūmai ir įvairūs kvapai, kuriuos ozonavimas padeda sumažinti iki 96%.
• Pašalina visų tipų bakterijas – tokiu būdu sukuriama saugi ir higieniška aplinka.
• Priešgaisrinės apsaugos funkcija- dėl sumažėjusiu riebalų apnašų ortakiuose, sumažėja gaisro rizika.
• Sutaupomi eksploatacijos kaštai – sistemai nereikia nuolatinės priežiūros. Taip pat, dėl sumažėjusių riebalų ir suodžių kiekio ortakiuose, jie gali būti valomi rečiau. Prailginama jų tarnavimo trukmė.
• Aplinkos tausojimas.
Valdymo automatika O3Eye:
• Iki 3 jutiklių pajungimas;
• Reguliuojamas ozono padavimas virtuvėms gaubtams;
• Įmontuotas saugumo jungiklis;
• Nuotolinis valdymas ir monitoringas;
• 4 – 20 mA analoginis signalas;
• Duomenų kaupimas.
Ozonavimo metu niekada negali būti žmonių ir gyvūnų bei po ozonavimo būtina nors trumpai išvėdinti dezinfekuojamas patalpas.
Savybės
• Ozono koncentracija: nuo 240 g/m3 ;
• Vidinis slėgis: 1.2 / 17.4 bar;
• Dujų debitas: 2,5 – 15 l/min.
• Gerai veikiančio valymo ozonu esmė: susitvarkyti su techniniais, šiluminiais ir cheminiais iššūkiais, susijusiais su ozono gamyba.
Papildoma informacija
Siūlomi sprendimai yra ilgalaikiai ir aukščiausios kokybės, pritaikyti pagal specifinius kliento reikalavimus. Norėdami rasti geriausią įrangą savo projektui, susisiekite su mumis.