Aprašymas
Restoranuose arba pramoninėse ir (arba) bendruomenės virtuvėse gaminant maistą susidaro gausu riebalų, teršalų ir nemalonių kvapų; Naudojant UVC SMELL-A virtuvės gaubtuose ir sistemose, galima ženkliai sumažinti šias problemas;
Įprastai maisto gaminimo metu UVC SMELL-A filtruojamas oras sumažina riebalų susidarymą ir kaupimąsi. Taip pat šio įrenginio pagalba galime apriboti pelėsių augimą, kurie paprastai minta riebalais.br>
UVC SMELL-A sistema sumažina aspiracinės sistemos valymo ir priežiūros poreikį, prailgina filtrų tarnavimo laiką, bei užtikrina saugų darbą. br>
UV-SMELL-A naudojama UV-C amalgamos lempa + O3 (ozono) lempos. šio tipo lempose, skirtingai nei standartinėse žemo slėgio UV-C lempose, naudojama speciali “amalgama”, pagaminta iš metalų, kurie optimizuoja UV bakterijų galios efektyvumą. br>Amalgamos sistemos leidžia tris kartus padidinti UV-C spinduliuotę, palyginti su tokio paties ilgio žemo slėgio lempomis, ir užtikrina iki 16 000 valandų veikimo laiką, todėl sutaupoma lėšų. Be to, ozonas, išliekantis ore kelias sekundes, kol virsta paprastu deguonimi, maksimaliai padidina UV-C efektyvumą.
Savybės
UV-C SMELL-A įrenginio savybės:
• Specialus filtras: gaminys sukonstruotas su specialiu Tiox filtru. Jame speciali titano dioksino danga nano dalelių pavidalu saveikaudama su ultravioletine šviesa ir puikiai išardo organinius ir neorganinius junginius;
• Reakcija: stipri oksiduojanti reakcija UV-lempos su ozonu deformuoja kvapo makromolekules;
• Veikimo laikas: lempų sekcijos su ozonu gali veikti iki 18 000 val;
• Paskirtis: tokios sistemos tinkamos nuo 1000 m3/h iki 4800 m3/h virtuvės sistemoms.
Papildoma informacija
Nerūdijantis plienas
Siūlomi sprendimai yra ilgalaikiai ir aukščiausios kokybės, pritaikyti pagal specifinius kliento reikalavimus. Norėdami rasti geriausią įrangą savo projektui, susisiekite su mumis.