Aprašymas
Restoranuose arba pramoninėse ir (arba) bendruomenės virtuvėse gaminant maistą susidaro gausu riebalų, teršalų ir nemalonių kvapų; Naudojant UVC STYLO virtuvės gaubtuose ir sistemose, galima ženkliai sumažinti šias problemas;
Įprastai maisto gaminimo metu UVC STYLO filtruojamas oras sumažina riebalų susidarymą ir kaupimąsi. Taip pat šio įrenginio pagalba galime apriboti pelėsių augimą, kurie paprastai minta riebalais.
UVC STYLO sistema sumažina aspiracinės sistemos valymo ir priežiūros poreikį, prailgina filtrų tarnavimo laiką, bei užtikrina saugų darbą.
UVC STYLO naudoja UV-C lempas ir (arba) UV-C+O3 (ozono) lempas. Tai yra pirmasis rinkoje prietaisas, kuris gali dirbti su ozono arba be ozono lempomis, pakaitomis arba net kartu, atsižvelgiant į klientų poreikius.
Savybės
Ultravioletiniai spinduliai, naudojami praktikoje, yra skirstomi į tris diapazonus:
> UV-A – ilgųjų bangų diapazonas 400 nm – 315 nm;
> UV-B – vidutinio ilgio bangų diapazonas 315 nm – 280 nm;
> UV-C – trumpųjų bangų diapazonas 280 nm – 100 nm.
UV-C lempos:
• Korpusas: AISI 304 nerūdijančio plieno korpusas;
• Ypatumai: IP 55 atsparumo vandeniui klasė leidžia naudoti įrenginius agresyvioje ir drėgnoje patalpoje;
• Montavimas: Paprastas montavimas;
• Valdymas: Integruojamas nuotolinis valdymas atsižvelgiant į dezinfekcijos poreikio periodiškumą;
• Veikimo laikas: Lempų veikimo laikas nuo 8000 valandų iki 18 000 valandų;
• Įrenginių tipai: montuojami prie lubų, talpose arba savaeigiai;
• Paskirtis: puikiai tinka maisto pramonėje – produktų sandėliavimo, pakavimo patalpoms.
• Ekologija: ekologiški įrenginiai
Papildoma informacija
Nerūdijantis plienas
Siūlomi sprendimai yra ilgalaikiai ir aukščiausios kokybės, pritaikyti pagal specifinius kliento reikalavimus. Norėdami rasti geriausią įrangą savo projektui, susisiekite su mumis.